Letos je Deželak na Uncu končal 7. etapo dobrodelnega kolesarjenja. Na torkovo jutro je ekipa krenila iz Metlike proti Semiču in se ustavila pred gasilskim domom. Nato so se napotili pred osnovno šolo v Črnomlju in krenili proti Kočevju. Zatem so obiskali Sodražico, Velike Lašče, Grahovo, Cerknico in se končno ustavili na Uncu.
DEŽELAK JUNAK se je s svojim prevoznim sredstvom že 8. leto zapored podal na veliko dobrodelno avanturo po Sloveniji, kjer bo zbira sredstva za počitnice otrok, ki še niso bili na morju. Mobilni studio RADIA 1 je bil na igrišču za gasilskim domom na Uncu postavljen že od 16. ure dalje. Odvil se je tudi dvoboj z Gargamelom, prepričljivo s 3:0 pa je zmagal Deželak. Člani in članice PGD Unec smo letos za Deželaka in morske počitnice zbrali kar 1000€! Zahvaljujemo pa se tudi Pustnemu društvu Cerknica, za pomoč pri organizaciji.

Pošlji SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919 že zdaj! Z vsakim poslanim SMS-om boš doniral 1 EUR ali 5 EUR; če pa bi želel donirati več, pošlji mail na: fundacija@radio1.si.

Več fotografij si lahko ogledate na naši facebook strani!