Tudi letos, sicer z malo zamude, je med 27. 9. in 29. 9. potekal tabor gasilske mladine, tokrat kar v našem gasilskem domu. Udeležilo se ga je 20. mladih gasilcev, nekaj malo starejših pa je pomagalo mentorjem pri izvedbi. V petek smo se zbrali in takoj pričeli z našo veliko igro. Za večerjo smo imeli palačinke in sledil je čas za film. Tak je bil namen, kajti zgodilo se je, da je nepridiprav zakuril hiško, tam nekje pri koliševki in naši najmlajši so se morali odpraviti tja, da so jo pogasili. Po intervenciji, pa so si res pogledali film in se odpravili spat.
V soboto so otroci vstali že pred budnico, po zajtrku pa smo se odpravili v Unško koliševko, kjer smo se razdelili v dve skupini, ena je raziskovala koliševko, ena pa preizkušala radijske postaje. Po kosilu nam je vreme malo nagajalo, vendar se nismo pustili ustaviti in smo izvedli še drugi del velike igre. Igrali smo se tudi z družabnimi igrami in si pogledali še en film.
V nedeljo je potekal še zadnji del iger in po krajšem počitku je nastopil čas za razglasitev rezultatov in s tem konec letošnjega tabora. Hvala vsem udeležencem in mentorjem za odlično izveden tabor.